VDS Food - дистрибуция на пресни и замразени храни

  • vds1
  • vds2
  • vds3
  • vds4
  • vds5
  • vds6
  • vds7

VDS Food - дистрибуция на пресни и замразени храни

VDS-Food е Белгийски търговец на едро с хранителни продукти, създал доброто си име чрез доставки на пресни и замразени хранителни продукти в над 5000 ресторанти и големи кухни.

След неотдавнашното разширяване сега те притежават 3 дистрибуторски центрове с магазин във всеки един от тях. В Брюксел има магазин с площ от 2000 м², в Лиеж магазин с площ от 6000 m² и в Уейвър  нов магазин  с площ от 3900 кв. М. В магазина в Лиеж ние помогнахме да се спести място с нашите компактни Mobile палетни стелажи (MOVO) и чрез динамичните ни решения за стелажи за съхранение. Докато магазина в Уейвър  бе оборудван с P90 стелажи и специални HI280 рафтове.

РЕШЕНИЯ:

В магазина им в Лиеж, VDS Food пожелаха  да се възползват максимално от пространството в рамките на тяхния магазин за замразени храни , за да извлекат изгода от разходите за работата на такова съоръжение. За да се максимизира използването на това пространство ние инсталирахме мобилно решение  от палетни стелажи - MOVO, позволяващо толкова храна, колкото е възможно да се съхранява във фризера, същевременно поддържайки текущите разходи на минимум.

На другите места в тяхния магазин в Лиеж  е използвано нашето решение  HI280 стелажи  и P90 стандартни палетни стелажи за съхранение на алкохол и общи хранителни продукти.
Carton Flow на P90 рамки се използва за създаване на динамична област за избиране в охладено помещение и ниското ниво P90 палетни стелажи се използва за създаване на централен район за излагане на показ на пресни продукти и алкохол.

В този магазин в Лиеж има над  7000 продуктови линии.

В Уейвър  клиента предпочиташе  боядисана HI280 система с перфорирани рафтове; това бе  използвано, за да се създаде атрактивна зона за избор за клиентите.

КАПАЦИТЕТ:

Общ  магазин

P90 палетни стелажи: 800 палетни позиции
HI280 полици: индивидуални бутилки и пакети
P90 пейки: показ и съхранение на алкохол и общи стоки


Фризер-помещение

MOVO Mobile палетни стелажи: 1000 Палетни позиции